WHITE_TOWER-banner.jpeg
White Tower
Mine Peza
Mine Peza
nova_landing_page.jpeg
Tirana Garden Building
NOVA_5_STAR_HOTEL.png
Nova 5 Star Hotel
nova.jpeg
Tirana Entry I
Jordan Misja
previous arrow
next arrow
WHITE_TOWER-banner.jpeg
White Tower
Mine Peza
Mine Peza
nova_landing_page.jpeg
Tirana Garden Building
NOVA_5_STAR_HOTEL.png
Nova 5 Star Hotel
nova.jpeg
Tirana Entry I
Jordan Misja
previous arrow
next arrow

Rreth nesh

Kompania Nova Construction 2012 e themeluar ne vitin 2012 eshte nje nga bizneset me te reja ne fushen e ndertimit, me veprimtari kryesisht ne qytetin e Tiranes. Megjithate kjo nuk e ka penguar qe te jete nje nga firmat me aktive gjate kesaj periudhe duke permbyllur me sukses disa vepra ndertimore.

Nova Construction 2012 ka qene, qe ne fillesat e saj, kerkuese dhe zbatuese e ideve novatore dhe cilesise se larte ne ndertim, si e vetmja menyre per te konkuruar tregun por edhe per ti dhene atij nje pike referimi per tu mare shembull.Sot per kete kompani mund te thuhet pa asnje dyshim, madje me krenari, se e ka lene “vulen” e saj ne fushen e ndertimit dhe kjo “vule” eshte “cilesia”.

Më shumë

Tirana Entry I

Objekti: Tirana Entry I
Vendodhja: Rruga 29 Nentori ,prane Casa Italias
Sipërfaqja totale e ndërtimit: 18844 m2
Ambjente tregtare: 1638 m2
Ambjente banimi : 140 apartamente

Objektet e propozuara ndodhen pergjate aksit te rruges “29 Nentori`` prane mbikalimit tek qendra tregtare Casa Italia, Tirane.

Sheshi per ndertimin e ketyre objekteve eshte vene ne dispoziocion nga investitori, shoqeria "NOVA CONSTRUCTION 2012" sh.p.k. me rezidence ne Tirane. Synimi i kesaj iniciative eshte realizimi i projektit te nje kompleksi me godina banimi dhe sherbime duke perfshire dhe hotel, me standarde të larta dhe bashkëkohore.

Tagged under Rruga "29 Nëntori"

Shërbime

nova_landing_page.jpeg
Shërbime
Në Fushën
E Ndërtimit

Ndërtim
Projektim
Dokumentacion

nova_landing_page.jpeg
Shërbime Në Fushën E Ndërtimit