previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider

DETAJET E PROJEKTIT

  • Objekti : Pallatet Prasling
  • Vendodhja : Komuna e Parisit
  • Sipërfaqja totale e ndërtimit : 13000 m²
  • Sektori : Banim

Pallatet Prasling janë një tjetër residencë banimin e realizuar nga Kompania NOVA Contruction 2012. Pozicionuar në një zonë në jug të Tiranës, pranë liqenit artificial dhe parkut të qytetit, ky kompleks banimi ka patur si qëllim të ofrojë një jetesë komode dhe të qetë për klientët e tij. Një qëllim ky mëse i realizuar. Po ashtu në këtë kompleks nuk mungojnë edhe shërbime të tilla si bare, restorante, dyqane të ndryshme apo palestra, për ta bërë edhe më komode jetesën pranë tij. Në ndërtimin e kësaj residence banimi është zbatuar me rigorozitet normativa dhe standarti europian i sipërfaqeve të banesave apo hapësirave të përbashkëta dhe atyre rekreative. Materialet e përdorura po ashtu janë të standartit europian dhe garantojnë cilësinë dhe jetgjatësinë e këtij kompleksi banimi.

Share: