Sustainability hidden

Fasada Ekologjike

Fasada ekologjike : Duke patur prioritet ruajtjen e eficences energjitike dhe mbrojtjen e mjedisit , Nova Group implementon ne fushen e ndertimit teknologjite me te reja te fasadave dhe zgjidhjeve ekologjike. Keto lloj sistemesh kane nje koeficent te ruajtjes se energjise shume me te larte dhe gjithashtu permiresojne cilesine e jeteses dhe ambjentit ku ne jetojme . Lloje te tilla teknologjish perfshine fasadat e gjelberuara dhe fasadat e ventiluara.