Mine Peza Residence

Vendodhja Rruga Mine Peza, Tiranë / siperfaqe ndërtimi 25.835 m2 + 3 kate nëntokë parkim

Tirana Garden Building

Vendodhja Rruga e Kavajës, Tiranë / siperfaqe ndërtimi 42000 m2 sherbime , qender tregtare dhe banim + 20000 m2 parkim

ISH DADA – CITY HOTEL

Vendodhja Rruga Brigada VIII, Tiranë / siperfaqe ndërtimi 734 m2 + 4 kate nëntokë parkim

Tirana Entry I

Vendodhja Rruga 29 NËNTORI, Tiranë / siperfaqe ndërtimi * + 2 kate nëntokë parkim

PARK BUILDING

Vendodhja Rruga "Stavri Themeli", Tiranë / siperfaqe ndërtimi * + 1kat nëntokë parkim

WHITE TOWER

Vendodhja Komuna e Parisit , Tiranë

NOVA 5 STAR HOTEL

Vendodhja Garda e Republikes , Tiranë

Jordan Misja Residence

Vendodhja Rruga Jordan Misja , Tiranë

Slider

Nova Construction 2012

Rreth nesh

Kompania Nova Construction 2012 e themeluar ne vitin 2012 eshte nje nga bizneset me te reja ne fushen e ndertimit, me veprimtari kryesisht ne qytetin e Tiranes. Megjithate kjo nuk e ka penguar qe te jete nje nga firmat me aktive gjate kesaj periudhe duke permbyllur me sukses disa vepra ndertimore.

me shumë

shërbimet tona

Ndërtim

Projektim

Dokumentacion

Regjistrohuni në buletin

Regjistrohu në buletinin tonë për të marrë përditësimin e fundit