Sektori Publik

Ne sherbim te komunitetit:

Me nismen per te rikonstruktuar cdo objekt i cili fatkeqsisht u demtua nga nje termet i rende qe preku disa qytete te Shqiperise me 26 Nentor te vitit 2019 por edhe per te permiresuar gjithe cilesine e ndertimeve ne vendin tone , Nova Group edhe bere pjese e Programit te Rindertimit , i cili parashikon realizimin e komplekseve te banimit me lartesi te ulet qe do jene te gjitha ne sherbim te familjeve te prekura nga termeti si dhe ato me ndihme sociale. Keto komplekse te projektuara ne shume qytete , do te jene pjese e nje plani afatgjate dhe tashme te pandashem nga synimet qe ne kemi si kompani per te dhene kontributin tone ne permiresimin e cilesise se jeteses ne vendin ku jetojme. Zona te tilla mund te permendim lagjen e re "5 Maji" si dhe godina polifunksionale ose social-edukative si konvikte ose shkolla . Shkolla "Qemal Mici" dhe "At Zef Pellumbi"jane disa nga shkollat qe i jane nenshtruar proceve te rikonstruksionit.

nova_landing_page.jpeg
__________

Nova Construction

__________
nova_landing_page.jpeg
__________

Nova Construction

__________