Projekte ne ndertim hidden

COLONNADE

Objekti: Colonnade
Sipërfaqja totale e ndërtimit: 30858 m²
Vendndodhja: Rruga “Dritan Hoxha” , Laprakë
Funksioni: Rezidencial & Komercial
Kate mbi toke: 16 kate
Kate nen toke: 4 kate
Arkitekt: Dalmat Architecture

Colonnade është një ndër projektet më ambicioze të Nova Construction i cili do të sjellë apartamente me hapësira të bollshme të organizuara në 1 2 dhe 3 dhoma gjumi duke përdorur materiale dhe tekonologjinë e fundit në mënyrë që të sigurojë komoditet. Struktura trekëndore e këtij projekti bën të mundur që ndricimi natyral të depërtojë në cdo tipologji apartamenti dhe orientimi.

Godina ndodhet 10 minuta larg Qendrës së Tiranës, e pozicionuar në një zonë ku ndërtimet e reja 7-12 kate janë formacionet urbane kryesore që e definojnë zhvillimin e zonës. Katet e para do te përdoren per funksione tregtare si: dyqane, bare, zyra,banka etj per t’iu pergjigjur kërkesave të ndryshme të banorëve dhe komunitetit rrethuar.Hapësira e përbashket në brendësi të godinës do të jetë e gjelbëruar, e krijuar enkas për te sjellë atmosferë të qetë dhe relaksuese.

Hapësira e përbashket në brendësi te objektit do te jetë e gjelbëruar, e krijuar enkas për te sjellë atmosfere te qetë dhe relaksuese.