Projekte te perfunduara hidden

Jordan Misja Residence

Objekti: Jordan Misja Residence
Sipërfaqja totale e ndërtimit: 5441 m²
Vendndodhja: Rr. Albanopoli, Tirane
Funksioni: Rezidencial & Komercial
Kate mbi toke: 7 kate
Kate nen toke: 1 kat
Kate komercial: 1 kat
Arkitekt: Gjergj Ruci & Kleant Bibolli
Ambjente tregtare: 578.2 M2
Poste parkimi: 1 kat

Objekti i propozuar ndodhet ne veri te qytetit te Tiranes, prane rruges "Jordan Misja". Ne kete hapesire sot ndodhet nje banese private ne kendin perendimor te prones, kurse pjesa tjeter eshte e zene nga nje ndertese 2 kate me destinacion industrial.

Ideja formuese e objektit eshte krijimi i nj volumi drejtkendor pergjate rruges ne studim. Objekti zhvillohet ne 7kate mbi toke dhe 1 nen toke.Kati perdhe do te perdoret per ambjente sherbimi: dyqane dhe zyra, 6 katet me siper do te jene banim dhe katet nentoke do te mbajne hapesirat e parkimit dhe ambjentet teknike te nevojshme. Ne katet e banimit do te perdoret sistemi kapot i veshur me suva grafiato.

Dyert dhe dritaret e jashtme do te jene duralumini dhe me ngjyre te njejte ne te gjithe godinen dhe me parametrat e caktuar per banim. Fryma e pergjithshme e objektit eshte me elemente te stilit bashkohor.