WHITE_TOWER-banner.jpeg
White Tower
Mine Peza
Mine Peza
nova_landing_page.jpeg
Tirana Garden Building
NOVA_5_STAR_HOTEL.png
Nova 5 Star Hotel
nova.jpeg
Tirana Entry II
City Hotel
Colonnade
previous arrow
next arrow
WHITE_TOWER-banner.jpeg
White Tower
Mine Peza
Mine Peza
nova_landing_page.jpeg
Tirana Garden Building
NOVA_5_STAR_HOTEL.png
Nova 5 Star Hotel
nova.jpeg
Tirana Entry II
City Hotel
Colonnade
previous arrow
next arrow

Rreth nesh

Kompania Nova Construction 2012 e themeluar ne vitin 2012 eshte nje nga bizneset me te reja ne fushen e ndertimit, me veprimtari kryesisht ne qytetin e Tiranes. Megjithate kjo nuk e ka penguar qe te jete nje nga firmat me aktive gjate kesaj periudhe duke permbyllur me sukses disa vepra ndertimore.

Nova Construction 2012 ka qene, qe ne fillesat e saj, kerkuese dhe zbatuese e ideve novatore dhe cilesise se larte ne ndertim, si e vetmja menyre per te konkuruar tregun por edhe per ti dhene atij nje pike referimi per tu mare shembull.Sot per kete kompani mund te thuhet pa asnje dyshim, madje me krenari, se e ka lene “vulen” e saj ne fushen e ndertimit dhe kjo “vule” eshte “cilesia”.

Më shumë

Shërbime

nova_landing_page.jpeg
Shërbime
Në Fushën
E Ndërtimit

Ndërtim
Projektim
Dokumentacion

nova_landing_page.jpeg
Shërbime Në Fushën E Ndërtimit